ACDMA

L'associació de professionals de la mediació de conflictes de Catalunya Acdma es planteja els objectius i reptes de “un col·legi professional modern en construcció” que aplegui els professionals de la mediació de conflicte i, alhora, promogui activament tots els denominats mètodes alternatius de gestió pacífica de conflictes en general

Necessita un/a professional de la mediació? DIRECTORI ----- Visiteu la XARXA SOCIAL ACDMA Trobareu totes les activitats de l'associació i esdeveniments del món dels ADRs

dilluns, 27 de maig del 2013

RESUM D'ACTIVITATS DE L'ANY 2012

Memòria d’activitats de l’any 2012:

·         S’ha fet un tríptics pels socis on s’explica els serveis que es donen per part de l’associació.
·         S’ha fer un fulletó pels usuaris de mediació que es repartirà en les biblioteques catalanes, ja que s’ha establert un conveni per fer xerrades gratuïtes sobre mediació. Les biblioteques ajudarien a omplir els formularis de sol·licitud per als nous socis.
·         S’està fent un directori amb la informació rebuda amb la enquesta que es va enviar als socis.
·         La comissió legal formada per Consol Martí, Àngels Cabello i Anna Vall han organitzat el TIP que ja ha començat. Han adaptat i actualitzats els antics formularis.
·         Col•laboració amb les Jornades de Cultura de mediació de la UB al juny de 2013.
·         Col•laboració amb Gemme  al seminari sobre el Coordinador parental a la Ciutat de la Justícia amb Dominic Abate
·         Formació: Seminari col•loqui amb Vânia Campelo Loureiro a la nostra seu.
·         L’associació va liderar sis reunions de la Taula de Mediació de Catalunya on estaven representades totes les institucions, universitats, centres i el Centre de Dret Privat de Catalunya.
·         S’han fet esmenes a la llei estatal de mediació, que proposava fer una formació de 50 h, feina realitzada per la comissió legal de l’associació, Àngels Cabello, Consol Martí, Ventura Baiget, Joan Sendra i Anna Vall.
·         L’associació te una vocalia a Reus, coordinada per la Sra. Nomen.
·         Es va crear la comissió de mediació i creativitat composta per 8 socis, coordinada per Silvia Casanovas. El seu objectiu es treballar amb la Galeria per millorar, actualitzar el llenguatge de la mediació, utilitzant imatges, objectes que poden crear idees i recursos. Ajudarà a trobar noves maneres de fer i dir.
·         S’està buscant la millor assegurança de Responsabilitat Civil pels socis que no ho tinguin pel seu col·legi de formació anterior.
·         Es continuaran amb les xerrades gratuïtes pels socis. Àngels Cabello i Consol Martí faran una xerrada gratuïta pels socis el 18 de juliol, sobre com redactar un acord de mediació tenint en compte tots els requisits legals.
·         S’ha fet un conveni amb Gemme, pel qual els socis que vulguin anar al Simpòsium sobre Puntos Neutros a Madrid al setembre podran tenir un descompte del 40% en el registre de seguiment On-line.

5.         Proposta d’activitats per a l’any 2013.
·         Acabar els fulletons i tríptics.
·         Donar més contingut al conveni amb les biblioteques de Catalunya.
·         Intentar aconseguir més socis per assegurar la continuïtat de l’associació.

·         S’ha d’organitzar la celebració dels 20 anys de l’Associació on es convidarà la Sra. Núria de Gispert i la Sra. Montserrat Tura com a impulsores de les lleis de mediació catalanes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari