ACDMA

L'associació de professionals de la mediació de conflictes de Catalunya Acdma es planteja els objectius i reptes de “un col·legi professional modern en construcció” que aplegui els professionals de la mediació de conflicte i, alhora, promogui activament tots els denominats mètodes alternatius de gestió pacífica de conflictes en general

Necessita un/a professional de la mediació? DIRECTORI ----- Visiteu la XARXA SOCIAL ACDMA Trobareu totes les activitats de l'associació i esdeveniments del món dels ADRs

BENVINGUDA

Benvinguts/des a la web de l' ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DELA MEDIACIÓ DE CONFLICTES DE CATALUNYA ACDMA
L’Associació de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya ACDMA, creada l’any 1993, consta inscrita al Registre General d´Associacions amb el núm. 14.469

L’any 2009 es va constituir en associació professional a l´empara de la Llei 7/2006 de 31 de maig, de l´exercici de les professions titulades i dels col·legis professionals. És una entitat, sense ànim de lucre, acreditada en l’àmbit de la mediació per la Generalitat de Catalunya en virtut del Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 15/2009, del  22 de juliol, de mediació en l’àmbit del dret privat.
Les persones membres de la nostra institució que encara no ho estiguin i compleixin els requisits de la Llei 15/2009 podran optar a homologar-se directament al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Així mateix, la participació i aprofitament en les activitats formatives i de divulgació desenvolupades per la nostra associació, seran susceptible d'ésser reconegudes en l’acreditació de les 40 hores bianuals de formació continuada de les persones mediadores del CMDPC.

L'any 2018 vam celebra el 25è aniversari amb més il·lusió que mai! 


ACDMA 25 ANYS AMB LA MEDIACIÓ    

Del 1993 fins  al 2018


                                                                             

SEU DE L’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE LA MEDIACIÓ DE CONFLICTES
 DE CATALUNYA ACDMA 
Carrer Rocafort, 242, bis, 1er pis (Espai Ciemen)

08029 Barcelona
Concerteu prèviament les visites fent arribar un correu a info@acdma.org 

Disposem d'un consultori de dubtes a on us podeu adreçar i el més aviat possible rebreu una resposta

XARXA SOCIAL ACDMA

ACDMA social network  és la XARXA SOCIAL de l'ACDMA a Internet on ens trobem els professionals associats, els col·laboradors, els pre-associats estudiants i els simpatitzants de l'ACDMA.
Us animem a registrar-vos, sigueu persones associades o no, per compartir la vostra experiència i els vostres coneixements.

http://acdmasocialnetwork.ning.com/