ACDMA

L'associació de professionals de la mediació de conflictes de Catalunya Acdma es planteja els objectius i reptes de “un col·legi professional modern en construcció” que aplegui els professionals de la mediació de conflicte i, alhora, promogui activament tots els denominats mètodes alternatius de gestió pacífica de conflictes en general

Necessita un/a professional de la mediació? DIRECTORI ----- Visiteu la XARXA SOCIAL ACDMA Trobareu totes les activitats de l'associació i esdeveniments del món dels ADRs

dijous, 15 d’octubre del 2020

Formació Online ACDMA: I la Llei, quan parla de Mediació? E. Barnadas DILLUNS 2 NOVEMBRE 2020 ZOOM

 Darrer Info_ACDMA  Info_Mediacio_Acdma Num 55 - 5 octubre 2020.pdf 
Associació de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya ACDMA

Acreditada per la Generalitat de Catalunya en virtut del Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 15/2009, del  22 de juliol, de mediació en l’àmbit del dret privat

 

 

FORMACIÓ ON LINE

 PROGRAMA EN PDF

CONFERÈNCIA

I la Llei, quan parla de Mediació?

(Anàlisi pràctica de la legislació vigent)

Amb

ELISABET BARNADAS VINTRÓ. Mediadora, Advocada, Màster en Mediació (ICAB), formada en arbitratge (ESADE). Mediadora registrada del Centre de Mediació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (CEMICAB) i del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya (CMDPC),  Secretaria de la Junta d’ACDMA, Directora del Centre de Mediació Immobiliària del Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya (CEMCAF), Mediadora  registrada al registre de mediadors del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, sòcia fundadora del despatx EXITMEDIACIO SCP. Col·labora en articles en revista sectorial i com a ponent de tallers i formadora en  jornades teòriques i practiques de  mediació i resolució de conflictes. 

Presentació

En la present conferència es pretén fer una anàlisi pràctica del marc legislatiu aplicable a la Mediació. Es farà un repàs sobre les novetats legislatives, així com les propostes de llei pendents de ser aprovades en l’àmbit de la Mediació. També revisarem la legislació a nivell europeu, estatal i de Catalunya. Plantegem algun cas pràctic amb relació a la llei aplicable..

Data: Dilluns dia 2 de novembre de 2020

Horari: 18.00 h a 19.30 h

Seu: Virtual via plataforma ZOOM  

Objectiu:

Adquirir coneixements del marc normatiu vigent en Mediació, en relació amb la normativa aplicable en els diferents àmbits.

 

Programa:

1.            Marc legislatiu actual i previsió de futur

2.            Evolució legislativa

3.            Novetats legislatives a nivell autonòmic, estatal i europeu

4.            Anàlisi pràctica de la llei aplicable

5.            Esquemes pràctics

6.            Cas pràctic

Metodologia: Informar de la legislació aplicable als diferents àmbits de la mediació, amb esquemes pràctics que facilitin al mediador el coneixement de la regulació actual. Examinar un cas pràctic en la seva aplicació.

 

Adreçat a:

Mediadors i Mediadores.

Aquest taller té reconegudes una hora i mitja de formació continuada per part del CMDPC (pendent de confirmació).

 

Inscripcions per correu electrònic a info@acdma.org   Inclou a l’assumpte: CONFERÈNCIA

Preus     Associats: gratuït    Altres: 20 €

Ingrés al compte: ES48 2100 3206 6122 0045 4957

ACDMA es reserva el dret de suspendre el taller en cas de no tenir un mínim de 10 d’inscripcions abans del 30 d’octubre.  Les inscripcions abonades abans d’aquesta data seran retornades.

Gràcies per la vostra confiança!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari