ACDMA

L'associació de professionals de la mediació de conflictes de Catalunya Acdma es planteja els objectius i reptes de “un col·legi professional modern en construcció” que aplegui els professionals de la mediació de conflicte i, alhora, promogui activament tots els denominats mètodes alternatius de gestió pacífica de conflictes en general

Necessita un/a professional de la mediació? DIRECTORI ----- Visiteu la XARXA SOCIAL ACDMA Trobareu totes les activitats de l'associació i esdeveniments del món dels ADRs

dissabte, 28 de juliol del 2018

ACDMA: MOMENTS DE SUPERVISIÓ PER PERSONES MEDIADORES BCN 25 set 16 oct 20 nov 11 des 2018


MOMENTS DE SUPERVISIÓ PER PERSONES MEDIADORES (DES D’ARA MEDIADORES)

L’ACDMA seguint el seu propòsit de millora professional de qualsevol ARC i molt especialment de la mediació, proposa un espai de suport professional per augmentar la confiança en la praxis diària de la pràctica mediadora.
L’aliança mediadora que ha de construir la mediadora amb la persona mediada ha de ser en un context de seguretat, i d’autoconfiança, per això aquests moments de supervisió, poden oferir reflexió per protegir tant a la mediadora com al client de situacions de transferència, contratransferència i del síndrome de desgast professional (burnout).
Els objectius que es plantegen en aquests moments de supervisió son:
- debatre sobre el cas exposat, que presenta dificultat o suposa estancament per poder,
- extraure  aprenentatge entre  tots els assistents,  sobre l’actuació més adequada, així
- poder construir i millorar la praxis mediadora, tant
- en la vesant tècnica com metodològica
Metodologia:
Presentació del cas per part d’un dels participants per anar reflexionant i construint entre, tots els la millor actuació mediadora.
Es podran presentar més d’un cas en una mateixa sessió. Les formadores/supervisores facilitaran la conducció i el desenvolupament de tots els moments de supervisió

A càrrec de 
Supervisores:
Francesca Ferrari i Rebull. Membre de l’ACDMA núm. 31 i Secretària de la Junta de l’ACDMA
Mediadora, Màster en Gestió i Resolució de Conflictes. Mediació i Negociació. Especialització en mediació de família i en Dret Civil no familiar. Mediació en habitatge i mediació en conflictes d’empresa. Formació continua en el camp de la mediació. Educadora social . Pedagoga. Postgrau en Direcció d’Organitzacions i Màster en Recursos Humans. Experiència en mediació des de l’any 1995. Responsable del disseny i implementació de diferents serveis de mediació.  Experiència en mediació familiar, comunitària i organitzacions. Serveis privats.
Tècnica socioeducativa en diferents camps d’intervenció, gent gran, infants, adolescents, joves i família  i Directora General Adjunta de l’Associació “in via” des de l’any 1989 al 2015. Membre del Comitè Assessor del Centre de  Dret Privat de Catalunya designada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), des de 2014Col·laboradora Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona. Coordinadora del Col·lectiu Professional de Mediadors de CEESC. Membre del Servei d’Orientació en la Resolució de Conflictes i de Mediació en les Organitzacions, Equip SOMO del CEESC. Reconeguda pel Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya, registres familiar i del dret civil.  Vicepresidenta de la Junta de Govern del CEESC.
Elena Márquez i Losada. Membre de l’ACDMA núm. 78
Mediadora, Postgraduada en Mediació i Transformació de conflicte en l’àmbit comunitari i de les organitzacions. Sociòloga. Màster Practitioner en Programació Neurolingüística. Professora i formadora de ioga i relaxació, reconeguda per l’AEPY, inscrita en el Consell Català de l’Esport. Experiència en mediació i negociació des de l’any 2000. Experiència en reinserció i intervenció en drogodependència. Educadora en pisos assistits. Amiga del CEESC. Membre del Col·lectiu Professional de Mediadors CEESC. Col·laboradora Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona. Membre del Servei d’Orientació en la Resolució de Conflictes i de Mediació en les Organitzacions. Equip SOMO del CEESC. Membre del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. Reconeguda pel Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya, registres familiar i del dret civil.
Vegeu PESTANYA esdeveniments
Dates: dimarts  25 de setembre - 16 d’octubre - 20 de novembre -11 de desembre 2018
Horari: tarda de 17,30 h  a 19,30 h - SALA D’ACTES DE LA NOVA SEU a CIEMEN
C/ Rocafort, 242, bis 08029 BARCELONA (entrada a peu per rampa d’accés pk privat)
El grup constarà d’un màxim de 10 persones.
TARIFES i  INSCRIPCIÓ:
Associats i associades .......... 30 euros       
Simpatitzants (membres xarxa social) ....40 euros     
Altres ...... 50 euros 
Certificat de 2 hores en tràmit la seva validesa com a formació continuada al CMDPC
Es imprescindible que feu la vostre inscripció a  https://goo.gl/hPPP2k
i l’ingrés de la matrícula al compte bancari ACDMA 
IBAN ES48 2100 3206 6122 0045 4957
Si us plau poseu “Nom i Cognom i SUPERVISIÓ” i ens feu arribar una còpia a info@acdma.org
De manera excepcional i justificada es pot abonar la matrícula en efectiu el mateix dia si ha estat pactat amb antelació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari