ACDMA

L'associació de professionals de la mediació de conflictes de Catalunya Acdma es planteja els objectius i reptes de “un col·legi professional modern en construcció” que aplegui els professionals de la mediació de conflicte i, alhora, promogui activament tots els denominats mètodes alternatius de gestió pacífica de conflictes en general

Necessita un/a professional de la mediació? DIRECTORI ----- Visiteu la XARXA SOCIAL ACDMA Trobareu totes les activitats de l'associació i esdeveniments del món dels ADRs

dilluns, 31 de maig del 1999

Associació pel Desenvolupament de la Mediació i l’Arbitratge 1993 – 2008

Associació pel Desenvolupament de la Mediació i l’Arbitratge 1993 – 2008

A l’any 1993 neix l’Associació Catalana per al Desenvolupament de la Mediació i
l’Arbitratge, ACDMA, amb la finalitat de desenvolupar, donar a conèixer, crear opinió i fomentar els diversos mètodes alternatius de gestió de conflictes.
Durant anys, l’entitat ha estat un espai obert a tot tipus d’intercanvi d’experiències de qui està relacionat amb els mètodes de resolució alternativa de conflictes i, de forma específica, amb la mediació.
De l’any 1993 a l’any 2003 l’associació va jugar un paper capdavanter en la difusió i implantació de la mediació a Catalunya. Només cal veure el nombre d’actes realitzats: jornades, trobades d’experts, programes de mediació, etc.
De l’any 2004 a l’any 2008 les organitzacions presents a l’escenari de la mediació a Catalunya es van multiplicar a partir de la llei 2001 de mediació familiar de Catalunya.
Va emergir el Centre de Mediació Familiar de Catalunya (ara CMDPC), les seccions de mediació dels 5 col·legis professionals esmentats a la llei 2001, i la oferta formativa en mediació homologada.
Tot plegat va fer que Acdma quedés una mica sense paper a jugar, com una organització que ja havia fet el seu rol.

Com es podrà llegir en d’altres entrades, l’any 2009 l’associació recupera forces i objectius reconvertint-se en associació professional i rebent la confiança d’institucions com la Fundació Godó i el Departament de Justícia, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari