ACDMA

L'associació de professionals de la mediació de conflictes de Catalunya Acdma es planteja els objectius i reptes de “un col·legi professional modern en construcció” que aplegui els professionals de la mediació de conflicte i, alhora, promogui activament tots els denominats mètodes alternatius de gestió pacífica de conflictes en general

Necessita un/a professional de la mediació? DIRECTORI ----- Visiteu la XARXA SOCIAL ACDMA Trobareu totes les activitats de l'associació i esdeveniments del món dels ADRs

dimecres, 17 de març del 2021

Próxima formación MEDIACIÓN MEDIANTE APOYOS TECNOLÒGICOS" ZOOM 23 i 30 de març, 6 i 13 d’abril del 2021

 


“MEDIACIÓ MITJANÇANT SUPORTS TECNOLÒGICS” 

CONTINGUTS BÀSICS. DE L’ENTORN PRESENCIAL A L’ENTORN VIRTUAL

Curs teòric i pràctic en modalitat virtual

DOCENTS: Mg. DANIELA PATRICIA ALMIRÓN i Mg. ADRIANA SYLVIA ABRAMETO 

  • FUNDAMENTACIÓ:

La capacitació teòrica i pràctica de “MEDIACIÓ AMB SUPORTS TECNOLÒGICS: CONTINGUTS BÀSICS” és un recurs d’aprenentatge dissenyat per facilitar a les persones mediadores els elements necessaris per tal d’obtenir una correcta pràctica d’aquesta modalitat de resolució i gestió de conflictes.El procediment de mediació, concretament, quan es porta a terme mitjançant medis tecnològics, requereix un disseny diferent, adequat i adaptat al context en el que es du a terme.Aquest curs ha estat dissenyat per tal d’oferir a les persones formades en mecanismes de resolució de conflictes participatius (mediació, facilitació, conciliació, coordinació parental) una guia metodològica, teòrica i pràctica pel desenvolupament d’aquests processos en forma virtual o remota.

  • OBJECTIU GENERAL

Adquisició d’eines teòriques i pràctiques inicials en l’abordatge presencial i virtual, sincrònic i asincrònic.

  • CONTINGUTS
  • MEDIACIÓ MITJANÇANT SUPORTS TECNOLÒGICS: Mediacions a distància / on line/ sincrònica/ Antecedents a la República Argentina. Alternatives de possibles esquemes de mediació i comediacions. Reptes disruptius en la tasca mediadora. Reformulació d’enquadrament inicial i pràctiques presencials i virtuals.
  • Guia de procediment per a mediacions presencials amb suport de mitjans tecnològics. Contacte inicial i entrevista de Pre-mediació/ Sessió informativa.
  • Les emocions i enfoc de gènere: Impacte de les relacions en els espais de negociació i en l’accés a les tecnologies.
  • Vocabulari digital
  • OBJECTIUS ESPECÍFICS:
  • Reconèixer i reconèixer-se en l’espai virtual. Procés d’adaptació.
  • Conèixer alguns antecedents i orígens que es troben en la base de la mediació i gestió de conflictes en línia.
  • Familiaritzar-se amb casos pràctics de diversa naturalesa i tema.
  • Incorporació de llenguatge tecnològic.
  • Desenvolupar habilitats específiques.
  • Explorar les pròpies fortaleses i limitacions que pot representar conduir com a persona mediadora un procés d’aquesta naturalesa.

El programa consta de 12 hores de curs entre hores sincròniques i asincròniques:

Hores sincròniques: 8 hores distribuïdes en quatre trobades a través de la plataforma ZOOM.

Hores asincròniques: 4 hores destinades al material de lectura i estudi, tasques i vídeos que s’enviaran a l’alumnat per treballar individualment.

Nombre màxim d’assistents: 25

L’ACDMA es reserva el dret de suspendre el curs en cas de no assolir un mínim de 10 inscripcions abans del 16 de març. 

Les inscripcions abonades abans d’aquesta data seran reemborsades.Les hores d’aquest curs estan homologades com a hores de formació continuada por part del CMDPC. 

Per poder certificar l’assistència cal que les persones inscrites en el curs participen en al menys 3 de les 4 sessions sincròniques amb la càmera de vídeo connectada i hagin realitzat les 4 hores de treball asincrònic.

Dies: 23 i 30 de març, 6 i 13 d’abril del 2021   

Horari sincrònic: 17.30 a 19.30 hores

Aquest taller té reconegudes dotze hores de formació continuada per part del CMDPC.

Online - Plataforma Zoom (es facilitarà el link a les persones inscrites una dia abans de l’inici de la formació)

Preus:   Associats/des:  75 euros   Altres:    95 euros

Ingrés al compte d’ACDMA: ES48 2100 3206 6122 0045 4957 (enviar comprovant a formacio@acdma.org

Inscripció a través del següent enllaç:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWEUiRS_rMRcHO4bs3Dx97PATCmgApqUXIaKWJT380DfRhPQ/viewform


Breu Currículum docents:

Adriana Sylvia Abrameto 

dra.adriana.abrameto@gmail.com

Advocada. Procuradora. Mediadora. Diplomada en Gènere, Diversitat Familiar i Tecnologies i Magister en Famílies i Societat de la Universitat de Barcelona. Amb formació en Coordinació parental i Especialista en Mediació Familiar y en Violència Familiar. També formada com a Ciber mediadora en ODR Llatinoamericà.

Exerceix com a  mediadora judicial en el Poder Judicial de la Província de Río Negro des de l’any 2003.

Mediadora del Centre de Mediació Privat Registro N° 1 de la Província de Río Negro en el període 20052009. Especialista en matèria de violència familiar y violència de gènere. Formadora de mediadors. Docent especialitzada de Mediante en el Curs de Especialització en Mediació Familiar i responsable del Curs de Mediació i Gènere. Participa en congressos i tallers com a expositora, dissertant i coordinadora en temàtiques relacionades amb la violència de gènere. Integra la Red Federal de Mediadores amb perspectiva de gènere d’Argentina en el marc de la Resolució 1325/00 de l’ONU.

Daniela Patricia Almirón   danielapatriaciaalmiron@gmail.com

Advocada. Mediadora. Máster en Mediació y Resolució de conflictes per la Universitat Complutense de Madrid. Directora executiva de CIEDEPAS Argentina, Centro Internacional de Estudios sobre Democracia y

Paz Social. Docent de “Mediante” entitat Capacitadora REGEF N°24 del Ministerio de Justicia y Derechos

Humanos de la Nación Argentina. Integrant de la Red Federal de Mediadoras con Perspectiva de Género

Resolució 1325/00 de l’ONU, d’Argentina. Mediadora familiar internacional experta en retenció il·legal de menors por MiKK. Coordinadora Parental per la UNED Pontevedra. Cybermediadora por ODR Latinoamérica. Docent de grau y postgrau. Oradora TED  “Todo es circular en el universo”. Autora y coautora en la seva especialitat i en poesia y relats. Coordina la columna de opinió de la Asociación de

Mujeres Jueces de Argentina de Chubut, i compta amb la seva columna “Los supuestos Básicos” en Diario Jornada de la Patagonia. Emet un programa setmanal per Instagram @danielamediadora de “Cine, arte, pasiones y mediación para vincularnos mejor”. Programa per facebook live “El otro lado. Relatos de casos de mediación.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari